Kiwanisdagen 2015

Finn_barnasBarnas dag 2015.

Kiwanis Club Oslo St Hallvard fyller 40 år i år.

Barnas dag på Nordre Lindeberg gård den siste søndagen i august har blitt et årlig arrangement for klubben, og i år gikk arrangementet av stabelen for 16. gang søndag 30.august. Årets arrangement var en del av feiringen av klubbens 40-årige eksistens, og humanitærkomiteens leder Finn Eliassen kan stolt konstatere formidabel suksess.

IMG_2805Og i et aldeles strålende sensommvær ble det et meget vellykket arrangement med utrolig stort fremmøte av små og store deltakere.
Som navnet på arrangementet sier er det barna som står i fokus på denne dagen og det er mye morsomt som skjer på gården. Det er fiskedam, kjøring med hest, ballong-dame som lager fantasifulle ting av ballonger og det er masse premier og gaver til alle barna som er til stede.
Det er pølser og kafè med vafler, kaffe, mineralvann, sang, musikk og underholdning, og det er lotterier med flotte gevinster – blant annet blir det hvert år loddet ut en flott barnesykkel.

Denne dagen i året er blitt en trivelig tradisjon både for barna som kommer og for klubbmedlemmene som stiller opp gjør en viktig jobb i nærmiljøet.

Akers avis: DRØMMEDAG MED KIWANIS

Se flere bilder