Hva gjør vi

Hva gjør vi i Kiwanis Club Oslo St Hallvard?

Klikk på lenkene under menyene «Aktiviteter» og «Våre prosjekter» og les om hva vi gjør, hvordan og hvorfor.
Vi er en liten del av en større organisasjon – Kiwanis International -, og er og oppfører oss som klubber flest. Klubben tilhører District Norden og inngår her i en divisjon – Divisjon Viken– som består av 6 klubber; foruten oss er det Club Byrgin, Club Bærum, Club Oslo, Club Oslo Holmlia og Club L’Afas del Pi. Se mer om dette under menyen – «Om Kiwanis» eller lenkene nederst på siden. Vi har et styre med en president i spissen, og klubben er åpen for menn i alle aldre. Vi møtes hver 14de dag på Thon Hotel Linne og hva vi da gjør og  hvor kan du lese under de øvrige lenkene for aktivitet.

Vi er i dag (des 2014) 22 medlemmer i aldersskiktet 50 år og oppover. Vi ønsker å bli mange fler for da blir det flere hender som kan hjelpe, og dermed kan mange fler bli hjulpet. Spesielt  ønsker vi å få flere yngre mennesker, som til tross for tidsklemmer og annet har lyst til å hjelpe andre som samfunnet ikke klarer å ta seg så bra av.

Vi satser mye på klubbens indre miljø, og vi synes selv at vi har det flott sammen og trives i hverandres selskap.

Vi ser det slik at trives medlemmene så kommer de til møtene og deltar i aktivitetene og dermed kan vi yte mer i støtte til de som trenger det.

ØNSKER DU Å BLI BEDRE KJENT MED OSS? ELLER ØNSKER DU Å VÆRE MED Å HJELPE? KONTAKT OSS DA VEL!

sthallvard@kiwanis.no

Petra2@frisurf.no